Фирмата разполага с оборудван сервиз с подемник и тестов стенд за стартери и генератори. За удобство на клиента се извършва демонтаж и монтаж на място. Преди ремонт, задължително се извършва безплатна диагностика на акумулаторната батерия. При ремонт на статери се прави проверка с натоварване на бендикс, за избягване на повторен ремонт.

   


ЗА ВСИЧКИ ИЗВЪРШЕНИ ДЕЙНОСТИ ИЗДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ВЛОЖЕНИТЕ ЧАСТИ.

Ремонт на всички марки и модели кари

Фирмата разполага със сервизни техници с дългогодишен опит в ремонт и обслужване на кари. Извършват се всички необходими дейности по превенция, технически обслужвания и ремонт. При необходимост, може да изпълни експресна доставка на части и ремонт в рамките на 24 часа.


Под един покрив

Нашият екип от електронни специалисти извършва ремонт на контролери, управления и ел.инсталации на кари. В сервизната база се осъществяват ремонт и диагностика на стартери и алтернатори, както и на зарядни станции и тягови батерии.


Без прекъсване на работния процес

При необходимост може да се осигури транспорт и оборотна техника на клиента.

Продажба и сервиз на стартерни акумулатори

При нас ще намерите пълна гама батерии за всички превозни средства. Стартерни акумулатори от: MUTLU AKU, EXIDE, TOPLA и ODYSSEY.


   

    В нашия сервиз извършваме ремонт и отливане на клеми, десулфатизация и диагностика на стартерни батерии.

Продажба и сервиз на тягови батерии


    Специалистите на фирмата са с дългогодишен опит в ремонт и обслужване тягови батерии за  индустриална техника, корабни системи и аварийни захранвания. Извършваме ремонт и възстановяване със собствена технология и връщаме в експлоатация тягови батерии. Доставяме резервни части и нови тягови батерии от лидера на пазара ENERSYS, като извършваме монтаж и осигуряваме авариен сервиз.

Авариен сервиз на индустриални врати

Фирмата разполага със сервизни техници извършващи авариен сервиз на всички марки и модели индустриални, противопожарни и преходни врати . Фулмар България ООД е представител на HORMANN - Врати за дома и индустрията. Извършват се всички необходими дейности доставка и монтаж на продуктите на HORMANN.

НОВО!!! - Интериорни врати HORMANN от 01.06.2017


СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР

Фулмар България ООД  -  Русе, бул.” Тутракан ” 32,  тел. 082 590 845